Vergaderen 
Doen in het Groen

Feel Best werkt samen met Buutvrij voor de hele pot en is er ook voor de zakelijke markt. Op maandag en dinsdag is Buutvrij voor de hele pot gesloten en is de ruimte volledig beschikbaar.

Voor de zakelijke markt

Vergaderen en yoga

Inclusief gezonde lunch

Een vergadering gecombineerd met een heerlijke lunch binnen in de kas of lekker buiten in de tuin. Licht, ruimte, natuur, smaak en sfeer, zorgen ervoor dat men op ontspannen wijze kan vergaderen. Ook kan deze dag verder ingevuld worden met een uurtje yoga of een workshop, zie de arrangementen hieronder. Altijd fijn om na een intensieve dag, je hoofd weer heerlijk leeg te maken.

Arrangement 4 uur: € 45,00 p.p. (vanaf 10 personen)
We starten met een meditatie zodat we dieper bij onszelf komen. Vervolgens is er ruimte voor een vergadering van 3 uur. Tijdens de vergadering is er koffie, thee en fruitwater en serveren we een powershotje (spinazie, basilicum drankje). We sluiten de dag af met een gezonde lunch (verse fruitjuice, soepje, broodje en wat zoets)

Arrangement 7 uur: € 65,00 p.p.  (vanaf 10 personen)
We starten met een yogales zodat we openstaan voor nieuwe invloeden. Vervolgens is er ruimte voor een vergadering van 3 a 4 uur. Tijdens de vergadering is er koffie, thee en fruitwater en serveren we een powershotje (spinazie, basilicum drankje). In de middag is er een gezonde lunch (verse fruitjuice, soepje, broodje en wat zoets). Na de lunch is er een meditatie zodat we dieper bij onszelf komen. Daarna is er ruimte om te vergaderen. In de middag serveren we een powersnack en sluiten we de dag af met een borrel.

Data en tijden:
Elke maandag en dinsdag

Aanmelden:
Via mail of 06-42 06 40 03

Volg een gratis proefles

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles of ons proefpakket van 3 lessen voor €25. Blijf je liever thuis? Een aantal van onze lessen zijn ook live te volgen!