Over Feel Best.

In 2008 besloot Roselin om te starten met het geven van outdoortrainingen, personal training en yogalessen. Vanuit haar woonkamer begon ze met Feel Best. Het aantal leerlingen groeide, Feel Best verhuisde en Roselin besloot om haar baan op te zeggen en zich volledig te richten op haar eigen bedrijf.

Yoga en outdoor training in Best

Sinds 2014 is Feel Best gevestigd in het Cultuurhistorische Populieren Landschap in buurtschap de Vleut – in de groene ruimte van de LageVleutweg Campus Westerwind – gelegen als buitenplaats. Een ontvangstplek voor Stad-/ land ontmoeting alwaar Feel Best zowel binnen als buiten haar trainingen geeft. Een perfecte locatie om outdoor trainingen te starten en om helemaal zen te worden tijdens je yogalessen en verschillende workshops.

 

Beweging en ontspanning

Bij Feel Best staan bewegen en ontspannen centraal. Bij de outdoor lessen omdat je actief de natuur in trekt, bij yoga omdat je geest en lichaam in balans brengt. Je krijgt bij ons altijd persoonlijke begeleiding: bij elke groepsles passen we de oefeningen aan naar jouw kunnen.

Hou jij van:

  • Trainen in het buitengebied in plaats van in de sportschool?
  • Elkaar versterken in plaats van de strijd aangaan?
  • Telkens opnieuw uitgedaagd worden in plaats van steeds dezelfde oefeningen doen?

Kom dan zeker langs voor een gratis proefles.

Roselin Westerlaken – Krayo

Eigenaresse Feel Best

Roselin en sport zijn al van jongs af aan een gouden combinatie. Ze turnde op hoog niveau, ging naar het CIOS in Sittard en heeft de dansacademie gedaan. Na te hebben gedanst in dinnershows en bij de Efteling, wilde ze meer gaan lesgeven. Dat begon met dansles, fitness en aerobics. Later kwamen daar pilates, yoga en outdoortraining bij. Deze ervaring besloot ze in te zetten voor haar eigen onderneming: Feel Best. Roselin is Yoga Alliance geregistreerd yogadocent. Ze is getrouwd met Rob en heeft twee zoons, Moos en Bob.

Volg een gratis proefles

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles of ons proefpakket van 3 lessen voor €25. Blijf je liever thuis? Een aantal van onze lessen zijn ook live te volgen!